Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Tordenskjoldsgade 27
Horsens, 8700
Denmark

HomeRebel er den ultimative inspiration og hjælp til at indrette hjem, hvor din sande identitet bliver til virkelighed.

Et personligt indrettet hjem er fundamentet for dit liv og din identitet.

VIP total indretning - DONE FOR U

                                                                                                                                                                                                                                       Eventyret starter i dit nye hjem - nyd dit hjem - nyd livet

                                                                                                                                                                                                                                      Eventyret starter i dit nye hjem - nyd dit hjem - nyd livet


 ER DU KLAR TIL AT INVESTERE I DIT HJEM OG DIT LIV?

# Vil du have dit drømmehjem? 

# Professionel og inspirerende indretningshjælp hele vejen?

# Et hjem der vil styrke dit liv i alle aspekter? 

# Hold fast på hat, briller og løse genstande, for nu tager jeg dig igennem den ultimative indretningsoplevelse, du ikke har lyst til at gå glip af!

 

 Uanset om det er et nybyggeri eller nyt huskøb. Så er der 3 væsentlige ting, som kan være en udfordring:

TID - ØKONOMI - OVERBLIK


# DET KAN VIRKE UOVERSKULIGT, når der står et helt hus, med tomme rum som skal pumpes op med møbler, tæpper, belysning, maling, vægge, håndtag osv osv osv.... Hvordan får du et overblik over alt det? 

# HAR DU TIDEN TIL AT SKABE OVERBLIK? Har du tid til at undersøge hvilke møbler du vil have? Er du usikker på om det kommer til at passe sammen? Er du bange for at lave fejlkøb? Hvis overblikket mangler, opstår fejlkøb og der skal ikke mange fejlkøb til, før det belaster økonomien. 

# HVIS DU HAR MISTET OVERBLIKKET, OG ØKONOMIEN ALLEREDE ER RAMT, begynder tiden også at være en fjende. Så kommer frustrationerne, fordi du føler dig presset til at finde tid og løsninger til din indretning.

# ALTSAMMEN ÆDER DIN ENERGI! Og når du endelig er klar til at flytte ind, kan du ikke slappe af, fordi det ikke er blevet helt, som du drømte om, og det undgår du, med min hjælp fra starten. 

# JEG GIVER DIG RO, TRYGHED, OG OVERBLIK, så du har tid til din familie, og mere energi i din hverdag. Med min erfaring og mit kendskab, kan jeg navigere i indretningsjunglen, og finde de bedste løsninger, som matcher din økonomi og skabe det personlige hjem du drømmer om.


NÆSTE STEP

 Gi mig en rundtur i dit hjem...

Gi mig en rundtur i dit hjem...

# INDLEDENDE SAMTALE. Såfremt vores forventninger er som digestive kiks til en cheesecake - altså et match. Aftales besøg på din adresse.

# DET PERSONLIGE BESØG. Rundtur i dit hjem, med dig ved roret - hvor jeg tager billeder

# EN GO SNAK OM DINE DRØMME, ønsker og behov - måske en kop kaffe:-) 

# INTRODUKTION I www.pinterist.com. Pinterest er en fantastisk verden af inspiration, som hjælper dig og mig til at spore os ind på dine drømme, stil og den atmosfære du ønsker i dit hjem.

# OPMÅLING AF DIT HJEM - hvis du har en plantegning, er det klart at foretrække, da det sparer en masse tid for både dig og mig.


DET FÅR DU

                                                                Fuldstændig overblik til din VIP indretning

                                                             Fuldstændig overblik til din VIP indretning

# INDRETNINGSOPLÆG SOM FORTÆLLER DEN PERSONLIGE INDRETNING, med former, farver, designe og møbler - den kommende atmosfære i dit hjem.

# DETALJERET PLANTEGNING OG OPSTALT (en tegning der viser din indretning fra siden). En plantegning af dit hjem, efter mål. Som giver et billede af afstand, fornemmelse og overblik af det overordnede indhold i hjemmet.

# 3D RENDERET TEGNINGER, med lysindfald, materialer og tekstur. Alt i din indretning rum for rum. Kort sagt - Virkeligheds tegninger af dit fremtidig hjem!

# EN KOMPLET INDKØBSSEDDEL med alt til indretningen. (Eks. sofa. Navn - designer - mål - stof/læder - sofaben - producent - forhandler (i dit område) og pris)

# OVENSTÅENDE BLIVER PAKKET LÆKKERT IND til en præsentation ved anden besøg på din adresse. Er det et nybyggeri, som ikke er færdigt, aftales præsentationen i et møbelhus nær dig. (2-3 timer)


            DIN INVESTERING TIL EN V.I.P. INDRETNING - fordi dit liv er vigtig    

# 2 rum 9.995 kr. 

# 3 rum 12.450 kr. 

# 4 rum 14.995 kr. 

# 5 rum 17.450 kr. 

# 6 rum 19.995 kr. 

# 7 rum 22.450 kr. 

# 8 rum - helt hus 24.995 kr. 

(inkl. moms & transport)

 


Min anbefaling: afsæt en hel dag. Tag ud og nyd de ting, du er blevet præsenteret for, se dem i butikkerne - det giver god viden, inspiration og tryghed til de kommende beslutninger.


 Få det sidste med, så du lander rigtigt fra starten

Få det sidste med, så du lander rigtigt fra starten

# DET FEDEST AF DET HELE ved at lave indretninger, er dagen hvor møblerne og alle de andre lækre ting til dit hjem og vi sammen kan se, hvordan vores arbejde bliver til virkelighed!

# HVIS DU ØNSKER at jeg skal style og indrette møblerne, ved levering. Så det hele bare er smækker lækker. har du selvfølgelig også mulighed for det...

# MIN BOLIGSTYLING - ET FORNUFTIGT TILKØB 2.995 kr. inkl. moms. 


Fra mig til dig.jpg

DIN BONUS - FRA MIG TIL DIG! 

# Din V.I.P. indretning inkluderer et opfølgende besøg indenfor 12 måneder efter indretningspræsentationen.

# Så har du haft tid til at komme på plads, bruge dit hjem og mærke på krop og sjæl, hvordan dit personlig hjem har fungeret og hvordan det har bidraget til din hverdag. 


Udfyld nedenstående og fortæl mig ganske kort om dine ønsker og drømme for din personlige indretning. Så kontakter jeg dig via mail og det er helt uforpligtende.

Dit navn *
Dit navn