Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Tordenskjoldsgade 27
Horsens, 8700
Denmark

HomeRebel er den ultimative inspiration og hjælp til at indrette hjem, hvor din sande identitet bliver til virkelighed.

Et personligt indrettet hjem er fundamentet for dit liv og din identitet.

Sidder du fast i din indretning - vil du ha nyt?

                                                                                                                                                                                                     Personlig indretning du ikke vil hjem fra

                                                                                                                                                                                                  Personlig indretning du ikke vil hjem fra


TID TIL NY ENERGI I DIT HJEM OG DIT LIV liv?


                                                                                      Hvad er det rigtige for DIG?

                                                                                   Hvad er det rigtige for DIG?

# UNIVERSET TIL AT INDRETTE VORES HJEM har aldrig været større og det kan være en udfordring at navigere i. Der er findes (næsten) ligeså mange løsninger, som der findes stjerner.

# DET VILLE VÆRE NEMMERE BARE AT VÆRE I KREDSLØB, og bare svæve rundt uden power. Som at have et kedeligt hjem uden sjæl, personlighed og charme, der ikke giver dit liv og din hverdag, den energi og glæde et hjem skal give.

# MIN RUMRAKET tager dig med rundt og finder de bedste løsninger til dig og dit hjem. Jeg gør det nemt, overskuelig og trygt for dig i de beslutninger du skal tage, for at få et personligt hjem. 


 Der er inspiration til vores hjem overalt...

Der er inspiration til vores hjem overalt...

# HJEMMEHJÆLP ER TIL DIG SOM HAR UDFORDRINGER med at indrette et helt hjem eller et rum, med det du drømmer om.

Eks.                                                           Du leder efter din drømme sofa, dit drømme sofabord, din drømme stol til stuen. Skal du have et tæppe? Hvilken belysning skal der være? Hvordan sættes det sammen, så den berømte røde tråd skinner igennem hele hjemmet? Vælg det, som er sandt for dig, og du får et hjem, hvor du føler dig rigtig hjemme.


   HJEMMEHJÆLPEN                  

# NÆSTE STEP. ET TELEFONOPKALD. Vi snakker om hvilke udfordringer du har og dine ønsker til den nye indretning. Herefter aftales et personligt møde på din adresse.

# DET PERSONLIGE BESØG. Jeg spørger indtil dig og dit liv, for at lære dig bedre at kende. Det er hjælp til selvhjælp, så kan jeg bedre finde de løsninger, som passer til dit liv og din personlige indretning. Derudover tager jeg billeder til hjemmearbejde. Du får en hjemmeopgave, som du får glæde af med det samme og fremover...

# DIN HJEMMEOPGAVE ER AT TILFREDSTILLE DIN KREATIVE APPETIT på www.pinterest.com - søg og du finder! Opret en profil, en board (tavle) og gem de billeder, som passer til din personlighed. Klik her og få adgang til min personlig HomeRebel profil, til masser af appetitlig boliginspiration til dit hjem - mine "tavler"er oprettet til de forskellige områder i hjemmet, så det er til at flyve rundt i.

# NÅR DU HAR FUNDET DET, DU DRØMMER OM, som passer til dig og dit hjem, sender du 5 billeder af indretninger, møbler, lysestager, vaser, puder alt hvad der føles rigtig - Giv dig selv lov til at lege, der er ingen begrænsninger og alt er muligt.

 # JEG UDARBEJDER ET PERSONGLIGT INDRETNINGSOPLÆG, som beskriver den fremtidige stemningen i dit hjem og din personlige stil, i former, farver, møbler, design og kreative ideer, som skubber til DIN komfort zone.

 Slut med fedtfattig indretning og tid til sprød og fyldig indretning proppet med DIG!

Slut med fedtfattig indretning og tid til sprød og fyldig indretning proppet med DIG!


MER' HJEMMEHJÆLP OG LIDT EKSTRA

 Følg køreplanen

Følg køreplanen

# ET INDRETNINGSOPLÆG NED TIL MINDSTE DETALJE. EKS. HVORDAN DU laver en billedvæg, som har betydning for dig (familie, venner, ferier - du bestemmer). Oplægget er en køreplan til indretningen af dit hjem, som først bliver fremsendt, og derefter med en opfølgende sparring.

# PRÆSENTATION, PÅ DIN ADRESSE, AF INDRETNINGSOPLÆGGET, MED PLANTEGNING, hvor møbler mv. er placeret. inkl. info på de ting jeg har valgt, som du kan tjekke ud hos div. forhandlere (Ønskes indretningsoplægget sendt og ikke præsenteret, kan der opnås en besparelse på 1.995 kr inkl. moms)

# HVIS DIT LIV GØR, at du ikke har tid til at indrette og style, så anbefaler jeg at tilkøbe min indretningshjælp og få det rigtigt på plads.

# Pris 2.995 (4 timer inkl. transport) Bliv ikke bekymret, hvis vi ikke når det hele. Du har min køreplan at arbejde ud efter.


PRISER

# 1 rum 5.950 kr. - tilkøb 3D tegninger 1.495 kr.

# 2 rum 7.950 kr. - tilkøb 3D tegninger 1.995 kr.

# 3 rum. 9.950 kr. - tilkøb 3D tegninger 2.495 kr.

# 4 rum 11.950 kr. - tilkøb 3D tegninger 2.995 kr.

# 5/6 rum 13.950 kr. - tilkøb 3D tegninger 2.995 kr.

(inkl. moms & transport)


HJEMMEHJÆLP PÅ EGEN KROP OG HJEM...

# JEG KENDER DET GODT... I vores hjem har vi et dejligt stort kælderrum, som fungerer som vaskerum og kontor. Indtil for 2 år siden, blev det kun brugt til vaskerum, fordi vi ikke formåede at indrette, så det var behageligt. Vi havde valgt forkerte opbevaringsløsninger, som så rodet ud, og når vi ville arbejde, var det svært at koncentrere sig.  

                                                                                                                                                                                                                      Rod i dit hjem - rod i dig

                                                                                                                                                                                                                   Rod i dit hjem - rod i dig


# VI BESLUTTEDE AT GØRE NOGET VED DET. Vi havde forsømt rummet og der var ikke længere den energi i rummet, som vi ønsker i vores hjem. Vi tømte rummet fuldstændig og kunne starte fuldstændig forfra. Vi udarbejdede en køreplan for hvordan vi kunne imødekomme vores ønsker for rummet. Vi havde 4 ønsker til hele rummet, et vaskerum, et kreativ rum, et kontor og et lille hjørne, til at afholde møder eller lidt alenetid med en bog. 

# VI HAR IDAG ET FANTASTISK DEJLIGT RUM, som bliver brugt hver dag, og alle de funktioner vi ønskede rummet skulle have er også blevet opfyldt. Det har flyttes vores tanker, fokus og tilstedeværelse tilbage, til det der er vigtigst i vores liv.

# NÅR JEG TALER OM ET PERSONLIGT HJEM, er det vigtig at alle rum bliver brugt, og det har den funktion, som opfylder de behov du måtte have. Hvis et rum ikke bliver brugt vil det blive et irritationsmoment i hverdagen, og den vil kun blive større og større, som tiden går. Det forplanter sig i vores krop og slider på vores energi. Jeg har selv prøvet det på egen krop:-) 


                                                                                                                                                                                                                         Det hele starter med dig

                                                                                                                                                                                                                      Det hele starter med dig


Udfyld nedenstående og fortæl mig ganske kort om dine ønsker og drømme for din personlige indretning. Så kontakter jeg dig via mail og det er helt uforpligtende.

Dit navn *
Dit navn