Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Tordenskjoldsgade 27
Horsens, 8700
Denmark

HomeRebel er den ultimative inspiration og hjælp til at indrette hjem, hvor din sande identitet bliver til virkelighed.

Et personligt indrettet hjem er fundamentet for dit liv og din identitet.

Inspiration/Nyhedsbrev


Total sprød indretningsvideo fra 3 fede projekter, som du ikke skal snydes for... (den kommer i toppen på siden)

1. del Er fra en prøvelejlighed fra Åhusene i Århus. En lejlighed, der skulle indrettes så, en lille familie kunne opleve hvordan man kan indrette med alt, hvad der er behov for, på få kvm. Derudover så er lejligheden henvendt til et par eller enlig. Den har fået gaz, med lækre detaljer, gode opbevaringsløsninger og generelt inspiration til at tage med hjem eller til dig           

2. del er fra Hotel Radisson i Århus. De havde udfordringer med at deres lounge område ikke blev brugt. Jeg har selv oplevet at loungeområder på hoteller kan være knap så tiltalende og så har man ikke lyst til at bruge det. Lidt ligesom i ens hjem, hvis der er et rum, som roder, så bliver det ikke brugt. Indretningen blev tiltalende, hyggelig og det blev allerede brugt inden vi var helt færdige:-)

3. del er fra Slikhaar Studio. Et par unge gutter, som har skabt en rigtig fed forretning. De ville have en indretning, som var målrettet unge mænd. Pang farver, anderledes fede detaljer og funktionalitet. De var bestemt ikke bange for, at jeg fik lov til at tænke ud af boksen og resultatet blev fantastisk.


Der hvor du slapper af


Den sidste touch


Noget at kigge på

Der hvor du får nærig


Selvtillid er have et smukt hjem - selvværd er at elske at bo i hjem - indret dit hjem som DU vil elske


Prikken over det berømte i


Der hvor du oplader batterierne


Den sprøde inspiration