Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Tordenskjoldsgade 27
Horsens, 8700
Denmark

HomeRebel er den ultimative inspiration og hjælp til at indrette hjem, hvor din sande identitet bliver til virkelighed.

Et personligt indrettet hjem er fundamentet for dit liv og din identitet.

Udtalelser

dEN STØRSTE GLÆDE ER NÅR JEG HAR VÆRET MED TIL AT GØRE EN FORSKEL

Et hjem, et rum og et liv ad gangen


Indretningsløsning: Ny indretning, med nogle eksisterende møbler

Ny lejlighed, mange beslutninger, mange muligheder og uendelige ideer som jeg selv havde svært ved at føre ud i livet! Men så var der Søren... heldigvis! Søren hjalp os med at få ryddet lidt op i vores mange ideer og finde dem som var aller vigtigst for at vi kunne få skabt vores hjem helt som vi gerne ville have det men uden at det blev uoverskueligt! Søren havde allerede fra start af en klar ide om hvad vi gerne ville og fik ført der ned på papir og på billeder så det pludseligt blev nemt at overskue og forstille sig! Det har været en stor hjælp til os! Dine mange ideer, blandet med vores egne og en nyt dejligt, hyggeligt hjem som vi kan lide det! Tak for hjælpen! De varmeste anbefalinger herfra!

 

Michelle Kristensen


Indretningsløsning: Boligstyling til at få solgt dit hus hurtigere

JEG BENYTTEDE MIG AF Søren's indretningshjælp – Sådan får du solgt dit hus. Jeg havde haft en samtale med min ejendomsmægler, som var kommet frem til, at jeg skulle sætte salgsprisen ned med 100.000 kr. Jeg fik virkelige noget at tænke over, huset havde været til salg i lang tid og jeg havde også en ekshustru, der pustede mig i nakken. Jeg mødte Søren gennem en fælles bekendt, og han kom med en fantastisk positiv attitude og energi, og formåede at give mig den ro og tro jeg havde brug for. Jeg var klar på at tage imod al den hjælp jeg kunnen få, så jeg købte begge faser med det samme.                          

SØREN DANNEDE SIG HURTIGT ET OVERBLIK over de rum, som behøvede hjælp til at gøre mit hus endnu mere attraktivt og det havde huset brug for. Han lavede et oplæg, som vi snakkede igennem og så gik han igang. På en eller anden måde formår Søren, trods utrolig mange bolde i luften, hele tiden at bevare overblikket og komme med kreative løsninger, som jeg ikke ved hvor han får fra, men det er inspirerende.                                          

EFTER TO DAGE, hvor jeg selv var forbi IKEA og to genbrugsbutikker, med Søren’s oplæg, havde jeg i alt brugt 20.000 kr inkl. Søren’s honorar og to måneder efter var mit hus solgt! Jeg kom lige pludselig videre med mit liv, og jeg fik ro på tilværelsen. Jeg er meget taknemlig for Søren's hjælp og jeg kan kun give ham mine bedste anbefalinger.

Med venlig hilsen

Claus Bradsted


Indretningsløsnings: Ny indretning af stue, loungeområde og gang

Det er os der takker. Du har været til meget stor hjælp. I min hverdag arbejder jeg tæt med rigtig mange designere, hvilket du fuldt ud lever op til. 

Med venlig hilsen                                                                        

Lene Vinholt/Chefredaktør