Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Tordenskjoldsgade 27
Horsens, 8700
Denmark

HomeRebel er den ultimative inspiration og hjælp til at indrette hjem, hvor din sande identitet bliver til virkelighed.

Et personligt indrettet hjem er fundamentet for dit liv og din identitet.

Før/efter


Den fysiske transformation i et hjem er fantastisk. Den psykiske transformation er MERE FANTASTISK


FØR/UNDER/NU


Indretningsbilleder fra vores næsten totalt renoveret kontor/kreativ/vaskerum. Udfordringen for os var at lysten og glæden til at bruge rummet var blevet meget lille. Det sker ofte når et rum roder. Der skulle være mere luft, lys, plads til at være kreativ, et hyggehjørne, funktionelt og bare mere lækkert og mere OS.   


FØR/EFTER


Før/efter billeder fra en indretning til en familie på 4. 
De ønskede en indretning med fede farver, spændende og anderledes design. Alt sammen under den velkendte paraply PERSONLIG INDRETNING. Indretningen afspejler familiens dejlige energi, smil, og positive syn på livet.                                                                                                                                           


Før/Efter


Ny eksklusiv stue. Til en kunde som ønskede at møblerne skulle være i natur farver, krydret med farver, som harmonerede med maleriet. (beklager - der er billeder som ikke er tilfredsstillende kvalitet)


KUN EFTER


En stor familie, ønskede plads til hyggekroge. De havde stor vægt på at slappe af, hygge, læse og bare være sammen som familie. De elsker farver, og var bange med på at skrue op for det, for som de sagde "farver gør os glade og giver go energi"